Norsk Maskinutvikling AS

- Landsdekkende utstyrsleverandør for ATV & Snøscooter

Norsk Maskinutvikling er ledende leverandør av dekk og felger til ATV, UTV & Quad - og fører alle dimensjoner fra crossdekk i 18" til offroad dekk i 30". Vi sender dekk over hele landet til markedets beste priser. Vi har dekk og felger kun fra solide produsenter og kjente merker - dekk for ethvert behov: Terreng - Vei - Allround - Cross & Sport. Vi fører dekk og felger fra: MAXXIS - ITP - MOOSE 387 - GOLDSPEED - DURO ++

Maxxis BigHorn

 

- Markedets beste valg når det gjelder allround dekk er uten tvil Maxxis BigHorn, dette er dekket for deg som kjører litt på alle typer underlag og er som poteten - den kan brukes til alt!

 - Maxxis BigHorn har gode terreng og veiegenskaper, de egner seg også bra som vinter dekk og er velegnet for pigging - finnes i mange dimensjoner.  

Kun dekk eller pakke med felg fra ITP & Moose 

 

Les mer om dekkene HER

Allround & gatedekk, Maxxis Ceros + ITP Ultracross

 

- Maxxis Ceros er vår absolutte bestselger når det gjelder ATV dekk da de fungerer PERFEKT til vei & gate samt ok i terreng!

- Maxxis Ceros er dekket for deg som i hovedsak kjører vei, men som også ønsker nok mønster til en tur i terreng - terreng egenskaper er omtrent som original dekket. SLITESTERKT 

Kun dekk eller pakke med felg fra ITP eller Moose

 

Les mer om dekkene HER

Terrengdekk ITP 6-lag

 

- Dekkene kommer fra verdens største produsent på ATV dekk, amerikanske ITP og er ett av de mest populære terrengdekkene på markedet.

- ITP MudLite 6-lags dekk fungerer bra på de aller fleste underlag i skog og terreng og gir deg et svært godt grep til en MEGET rimelig pris.

Kun dekk eller pakke med felg fra ITP & Moose

 

Les mer om dekkene HER

Ta kontakt på mail eller telefon for tilbud på dekk til din ATV, fortell oss ditt bruksområde og vi finner dekket som passer ditt bruk.

Tlf: 905 91 396 Mail: morten@maskinutvikling.no

Sidene er utviklet av Digi Publishing AS

Personvern